Piharakennustyöt

Teemme piharakentamista suunnittelusta aina kokonaisvaltaiseen toteutukseen saakka. Palveluihimme kuuluu kaikenlaiset piha-alueiden maanrakennustyöt ja maa-ainesten kuljetukset.

Vanhojen öljysäiliöiden ylöskaivuut

Löytyykö pihaltasi maanalainen öljysäiliö, joka tulisi poistaa? Kaivamme vanhat ja käyttämättömäksi jääneet öljysäiliöt maaperästä turvallisesti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Talojen ympärikaivuut ja salaojitukset

Onko tonttisi salaojituksen uusiminen ajankohtaista tai puuttuuko mökiltäsi salaojitus kokonaan? Jätä salaojaremontti ammattilaisen huoleksi. Kaivamme asiantuntemuksella ja turvallisesti talosi perustan esiin ja teemme tontillesi uuden luotettavan salaojituksen.

Huolehdimme siitä, että jatkossa perusteet ja alapohja pysyvät kuivina. Salaojaputket sekä salaojituskerros torjuvat pohjavedet, ja sadevedet ohjataan oikeaoppisesti poispäin talosta. Ota yhteyttä ja kysy lisää salaojituksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Siirtolavat

Talkoita tai suurempaa remonttia suunniteltaessa kannattaa huomioida jäteaineksen, kuten haravointijätteen tai vanhojen kalusteiden, lajittelu ja poiskuljetus. Mikäli kohteesta tulee erilaisia jätelajeja voi olla kannattavaa tilata useampi lava ja suorittaa lajittelu jo tässä vaiheessa.

Toimitamme siirtolavat asiakkaan tarpeiden mukaan, sovittuna ajankohtana. Huolehdimme lavan poisviennistä sekä sovittaessa myös välityhjennyksestä. Ota yhteyttä ja kysy lisää siirtolavojen vuokrauksesta ja kuljetuksesta.

Leikkikenttien turvahiekkojen vaihdot

Lasten leikkialueella on ensiarvoisen tärkeää huomioida turvallisuus ja siksi erilaisten kiipeilytelineiden ja keinujen alla tulee olla iskua vaimentavaa turvahiekkaa. Vaihdamme nopeasti ja asiantuntevasti leikkikenttien vanhat pohjat nykyaikaiset turvakriteerit täyttäviin turvahiekkoihin.

Maa-aineksen toimitukset ja poiskuljetukset

Onko tontillasi pihanrakennus käynnissä ja ylöskaivettu maa-aines pitäisi kuljettaa nopeasti pois uuden tieltä? Meiltä saat kaikki tarvittavat kuljetukset maanrakennusurakkaasi.

Hoidamme myös kaikenlaisten maa-ainesten toimitukset kohteisiin. Toimitamme mullat, murskeet ja hiekat asiakkaan tarpeiden mukaan. Nykyaikaisen ja laadukkaan kalustomme ansiosta toimitukset ja kuljetukset hoituvat tehokkaasti ja turvallisesti vaativimpienkin kohteiden tarpeisiin.

Pihasuunnittelu

Haluaisitko parantaa pihasi viihtyvyyttä tai haaveiletko tonttisi kokonaisvaltaisesta uudistuksesta? Me tarjoamme myös pihasuunnittelupalveluita. Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä toiveesi ja tarpeesi. Alkukartoituksen jälkeen suunnittelemme sinulle uuden, viihtyisämmän ja toimivamman pihan.

Siirtonurmiasennukset

Haluatko heti käyttövalmiin vihreän nurmen pihallesi, ilman nurmikon kylvämiseen liittyvää odottelua? Siirtonurmen asennuksessa on tärkeää tehdä pohjatyöt kunnolla, jotta uusi nurmi pääsee juurtumaan. Teemme tontillasi tarvittavat pohjatyöt ja asennamme nopeasti laadukkaan siirtonurmikon, ja sinä pääset nauttimaan vehreästä pihamaasta ilman turhaa odottelua.