Kuljetuspalvelut

Erilaiset kuljetuspalvelut kuuluvat Piha- ja maanrakennus Kosken palveluvalikoimaan. Tarjoamme kuljetuspalveluita esimerkiksi maa-ainekuljetuksille, vaihtolavoille, lavettikuljetuksille ja toimitamme suursäkkejä suoraan kotiin.

MONIPUOLISET KULJETUSRATKAISUT

Maa-aineskuljetukset

Tarjoamme monipuolisia maa-aineskuljetusratkaisuja erilaisille materiaaleille ja kohteille. Palveluihimme kuuluvat muun muassa murskeiden, multien, louheiden, kuorikkeiden ja lumen kuljetukset sekä maansiirtotyöt.

Meillä on käytössämme laaja valikoima kuljetuskalustoa eri kokoisilla autoilla, joten voimme hoitaa kuljetukset vaivatta niin pienempiin pihatöihin kuin suurempiin rakennusprojekteihin. Kokeneet kuljettajamme huolehtivat kuljetusten turvallisuudesta ja sujuvuudesta.

VAIHTOLAVAT JOUSTAVASTI KÄYTTÖÖN

Vaihtolavat

Tarjoamme kattavat jätelavojen toimitukset yrityksille, yksityishenkilöille ja taloyhtiöille. Toimitamme laadukkaat jätelavat käyttöösi nopeasti ja joustavasti.

Meiltä löydät juuri tarvitsemasi kokoiset lavat niin pienemmän rakennusjätteen kuin suurempien jätemäärien keräämiseen. Voimme myös hoitaa lavan tyhjennyksen ja noudon sopimuksen mukaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia jätehuollosta itse. Meillä on käytössämme modernein kalusto, joka mahdollistaa nopeat ja luotettavat toimitukset.

MAANRAKENNUSKONEIDEN KULJETUS

Lavettikuljetukset

Tarjoamme ammattitaitoisia lavettikuljetuspalveluita maanrakennuskoneiden kuljetuksiin. Hoidamme kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja muiden raskaiden maanrakennuskoneiden siirrot tehokkaasti ja turvallisesti kohteeseen kuin kohteeseen.

Meillä on käytössämme laadukkaat ja hyvin huolletut kuljetuskalustot, joiden avulla voimme taata sujuvan ja luotettavan kuljetuksen. Tarvittaessa huolehdimme myös koneiden lastauksesta ja purkamisesta kohteessa.

MAA- JA KIVIAINEKSIEN KULJETUS

Suursäkit kotiin toimitettuna

Tarjoamme kätevää suursäkki-toimituspalvelua maa- ja kiviaineksien kuljettamiseen kotipihaasi. Toimitamme laadukkaat suursäkit sisältäen haluamasi määrän maa- tai kiviaineksia, kuten hiekkaa, mursketta tai multaa, suoraan kotipihaasi nosturiautolla.

Nosturiautomme avulla pystymme toimittamaan suursäkit suoraan haluamaasi paikkaan pihallasi, jolloin säästyt raskailta nosto- ja kuljetushommilta.