Maanrakennus

Maanrakennus on Piha- ja maanrakennus Kosken ydinosaamista. Tarjoamme kattavat pohjarakentamisen palvelut sekä maansiirto- ja kaivinkonetyöt rakennusliikkeille, taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille Nokialla, Tampereella, Ylöjärvellä, Kangasalla ja Pirkkalassa. 

RAKENNUSLIIKKEILLE JA RAKENNUTTAJILLE 

Pohjarakentaminen

Olipa rakenteilla pihasauna, omakotitalo, teollisuushalli tai kokonainen kerrostalokiinteistö, Piha- ja maanrakennus Koski rakentaa tukevat perustat, jotka kestävät maaperän rakenteesta riippumatta.

Mittavat pohjarakentamisen hankkeet ovat ydinosaamistamme, mutta tartumme ennakkoluulottomasti myös pienempiin maanrakentamisen hankkeisiin. Vaikka työmme jälki ei näy päälle päin, on sillä keskeinen rooli lopputuloksen onnistumisessa.

Olemme vuosien saatossa rakentaneet satoja pohjia eri kokoisiin rakennuksiin ja erilaisiin ympäristöihin Pirkanmaan alueella, aina leikkimökeistä padel-halleihin ja pihateistä kerrostaloihin. 

KOKONAISURAKKANA TAI SOPIMUKSEN MUKAAN 

Suunnittelusta viimeistelyyn

Pitkän kokemuksemme, monipuolisen kalustomme sekä osaavan henkilöstömme ansiosta voimme tarjota rakennushankkeisiin kaikki maanrakentamisen palvelut alusta loppuun. 

Projektimme vaihtelevat vaativien kohteiden kokonaisurakoista pienempiin pohjatöihin ja kaivuisiin. 

Hoidamme ammattitaidolla kaikki maanrakentamisen vaiheet tontin raivauksesta, louhinnasta, maansiirrosta ja -täytöstä kunnallistekniikkaan ja asfaltointiin saakka. 

TALOYHTIÖILLE JA YKSITYISILLE 

Maanrakennuspalvelut

Suurempien rakennushankkeiden lisäksi tarjoamme kattavat kaivinkonepalvelut myös taloyhtiöiden ja kotitalouksien tarpeisiin.

Hoidamme luotettavasti muun muassa rakennusten pohjat, salaojaremontit, kaapeleiden, vesi- ja viemärijohtojen kaivuut, kunnallistekniset työt, vanhojen öljysäiliöiden ylöskaivuut, maa-ainesten ja turvahiekkojen vaihdot sekä maansiirtotyöt.

Myös piha- ja viherrakentaminen kuuluvat palveluvalikoimaamme.  

KOHTEITAMME

Piha- ja maanrakennus Kosken valmistuneisiin ja rakenteille oleviin kohteisiin voit tutustua täällä.

MAANRAKENNUSPALVELUIHIMME KUULUVAT MM.

  • Hallien pohjat 
  • Kerrostalojen pohjat 
  • Omakoti- ja rivitalojen pohjat 
  • Piharakennusten pohjat 
  • Louhinta ja täyttö 
  • Massanvaihdot ja maansiirto  
  • Salaojat ja kaapeleiden kaivuut 
  • Kunnallistekniset työt 
  • Piharakentaminen, kiveykset, asfaltit ja nurmikot 

Etkö löytänyt etsimääsi? 

Olemme olleet mukana lukuisissa erilaisissa maanrakennusprojekteissa, ja meiltä löytyy osaamista myös vaativiin kohteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille maanrakennusurakastasi, niin katsotaan miten voimme olla avuksi.