Maanrakennustyöt

Teemme kaikenlaisia maanrakennustöitä yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Palveluihimme kuuluu erilaisten kohteiden pohjatyöt, salaojitukset sekä maa-ainesten poiskuljetukset ja toimitukset työmaille.

Rakennusten pohjatyöt

Hoidamme rakennusten pohjien kaivuutyöt tehokkaasti ja ammattitaidolla sekä kotitalouksien, taloyhtiöiden että teollisuuden rakennuskohteisiin.

Talojen ympärikaivuut ja salaojitukset

Onko taloyhtiön kuntotarkastuksessa havaittu tarvetta salaojaremontille? Tai tarvitsetko alkavaan rakennusurakkaasi luotettavaa ammattilaista pohjarakentamiseen ja salaojitukseen? Teemme monenlaisiin kohteisiin asiantuntemuksella luotettavan salaojituksen tai uusimme vanhan toimivammaksi.

Ammattitaitoiset tekijät ja laadukas kalusto takaavat turvallisen ja onnistuneen lopputuloksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää salaojituksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Maa-aineksen toimitukset ja poiskuljetukset

Tarvitsetko urakkaasi luotettavaa kuljetusammattilaista, joka vie vanhan maa-aineksen pois ja toimittaa tilalle uuden? Meiltä saat nopeasti tarvittavat kuljetukset maanrakennusurakkaasi. Hoidamme poiskuljetukset sekä mullan, murskeen ja hiekan toimitukset kohteisiin nopeasti ja aina aikataulussa.

Vanhojen öljysäiliöiden ylöskaivuut

Ollaanko kiinteistössäsi luopumassa öljylämmityksestä tai asentamassa uutta säiliötä ja vanha pitäisi kaivaa ylös? Teemme vanhojen öljysäiliöiden ylöskaivuut luotettavasti ja turvallisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Siirtolavat

Vuokraamme ja kuljetamme siirtolavoja monenlaisiin kohteisiin. Olipa kyse sitten taloyhtiön talkoista tai remontista, me toimitamme siirtolavat sovittuna ajankohtana ja huolehdimme tarvittaessa myös välityhjennyksestä. Ota yhteyttä ja kysy lisää siirtolavojen vuokrauksesta ja kuljetuksesta.

Leikkikenttien turvahiekkojen vaihdot

Kiinteistöjen omistajien ja taloyhtiöiden tulee huolehtia leikkialueiden turvallisuudesta. Erilaisten kiipeilytelineiden ja keinujen alla on oltava iskua vaimentavaa turvahiekkaa. Vaihdamme nopeasti ja asiantuntevasti erilaisten leikkikenttien- ja puistojen pohjiin nykyaikaiset kriteerit täyttävät turvahiekat.