Piharakentaminen

Piharakentaminen ja viherrakentaminen kuuluvat olennaisesti Piha- ja maanrakennus Kosken palveluvalikoimaan. Teemme pihojen maanrakennustyöt perustuksista salaojiin sekä kivetyksistä viheralueisiin yli 15 vuoden kokemuksella.

SUUNNITTELUSTA VIIMEISTELYYN

Pihojen maanrakennustyöt

Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja kotitalouksia monipuolisissa pihojen maanrakennustöissä sekä viherrakentamisessa.  

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi pihatyöt niin uudis- kuin saneerauskohteeseen. Oli kyseessä sitten kerrostalon piha-alueiden muokkaus, rivitaloyhtiön salaojaremontti, omakotitalon pihan viimeistely tai mökkirannan pengerrys, meiltä löytyy kalusto ja osaaminen urakkaan.  

Piharakentaminen keskittyy Pirkanmaalle, ja meidät löydätkin useimmiten hommista joko Nokialta, Tampereelta, Ylöjärveltä, Kangasalta tai Pirkkalasta.  

PUISTOT JA PIHAT

Viherrakentaminen

Rakennamme niin yksityispihojen kuin julkisten alueiden ja puistojen viheralueet viihtyisiksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Projektit vaihtelevat leikkipuistojen turvahiekkojen vaihtamisesta ja pienten nurmialueiden rakentamisesta laajoihin uudiskohteiden kokonaisurakoihin.

Palveluihimme kuuluu myös materiaalien toimitus. Kauttamme saat mullat, murskeet, hiekat ja katteet tarpeidesi mukaan, työmaalle toimitettuna. Nykyaikaisen ja laadukkaan kalustomme ansiosta kuljetukset hoituvat tehokkaasti ja turvallisesti haastavillekin pihoille.

TALOYHTIÖILLE JA KOTITALOUKSILLE

Vaihtolavan vuokraus

Tarvitsetko vaihtolavaa esimerkiksi taloyhtiön talkoisiin? Tarjoamme myös vaihtolavan vuokrausta taloyhtiöille ja kotitalouksille.

Toimitamme eri kokoiset vaihtolavat Pirkanmaan alueelle sopimuksen mukaan. Tuomme lavan sovittuna ajankohtana ja huolehdimme tarvittaessa myös sen välityhjennyksestä.
 
Ota yhteyttä ja tilaa vaihtolava vaivattomasti pihaasi.

KOHTEITAMME

Piha- ja maanrakennus Kosken valmistuneisiin ja rakenteille oleviin kohteisiin voit tutustua täällä.

PIHARAKENTAMISEN PALVELUIHIMME KUULUVAT MM.

  • Raivaus- ja kaivuutyöt 
  • Rakennusten ja teiden pohjatyöt 
  • Salaojat 
  • Pihan muotoilu ja pengerrykset 
  • Maansiirto 
  • Kasvualustat, nurmikot ja muu viherrakentaminen 
  • Kiveykset ja asfaltit 
  • Siirtolavat 

Etsitkö kokenutta urakoitsijaa piha- ja maanrakennukseen? 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille kohteestasi, niin katsotaan miten voimme olla avuksi.